X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Nieuwe range server ruimte splitsystemen

Nieuwe range server ruimte splitsystemen

maandag 23 januari 2017

Western Airconditioning introduceert een nieuwe range splitsysteem airconditioners welke speciaal is ontworpen voor serverruimtes. Deze WASR units worden geleverd voor 4kW en 6kW (nominale) serverruimtes. De compressor is van het type DC-inverter en het koudemiddel is R410A. Hierdoor valt de unit in een energiezuinige A++ klasse wat ten goede komt aan een laag energieverbruik. De binnenunit is geschikt voor hogewand montage en wordt standaard geleverd met een vaste bediening op de wand. Ook zijn standaard potentiaalvrije contacten voorzien voor vrijgave en storingsmelding en is ook een MODbus koppeling leverbaar. In geval van een N+1 opstelling kan een regelunit bij geleverd worden voor automatische overname bij storing en cyclisch wisselen. De units zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie neem dan contact op met Western Airconditioning T. 033-2477800 of E. sales@western.nl
Tags:

x