X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Klimaatvak 2017

woensdag 22 februari 2017

Western Airconditioning is dit jaar aanwezig op de Klimaatvak 2017 in Gorinchem. Deze beurs wordt gehouden op 28, 29 en 30 maart in de Evenementenhal in Gorinchem. De Klimaatvak is een vakbeurs op het gebied van airconditioning, warmtepompen, luchtbehandeling en koudetechniek. Dit jaar wordt de Klimaatvak voor de 10e keer georganiseerd. Deze vakbeurs is bestemd voor ondernemers en relaties uit de klimaatbranche. Het platform brengt fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek samen. Aannemers, adviseurs, installateurs en engineers worden volop geïnspireerd door de noviteiten, die getoond worden. Ook Western Airconditioning laat noviteiten zien en heeft veel nieuws te vertellen op het gebied van apparatuur, koudemiddelen en wetgeving. Zo worden o.a. de “Invisibles” gepresenteerd. De ”Invisibles” zijn splitsysteem warmtepompen die kunnen koelen en verwarmen zonder dat de buitenunit in het zicht is. Naast deze nieuwe range willen we u graag informeren over onze warmtepompen en koelmachines, droge koelers en condensors en natuurlijke koudemiddelen en HFO’s. U bent van harte welkom op onze stand om van de laatste stand van der zaken op de hoogte gebracht te worden. We zien u graag.
Tags:

x