X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Klimaatvakbeurs Gorinchem

Klimaatvakbeurs Gorinchem

maandag 3 april 2017

Van 28 t/m 30 maart jl. heeft Western Airconditioning zich gepresenteerd op de Klimaatvak in Gorinchem. Op deze beurs hebben wij onze volledig nieuwe range warmtepompen voor woningen, villa’s en kleine utiliteit laten zien alsmede de splitsysteem units ‘Invisibles’ met lucht/lucht of water/lucht buitenunits welke binnen kunnen worden opgesteld. Ook hebben wij onze inverter close control units getoond en een doorsnede van de Refrion warmtewisselaars van droge koelers en condensors met speciale ovale pijpen voor optimale warmteoverdracht. Elke bezoeker ontving onze volledig nieuwe 100 pagina’s tellende catalogus waarin ons gehele leveringsprogramma staat vermeld alsmede prijzen en onze service organisatie. Op de 2e beursdag heeft Western op het klimaatvakplein van de NVKL een presentatie gegeven over de ontwikkeling van koelmachines en warmtepompen met lage GWP koudemiddelen. Onze stand, producten, catalogus en presentatie werd door de bezoekers met veel enthousiasme ontvangen en wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagd evenement.

Tags:

x