X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Refrion

Refrion

donderdag 14 juli 2016

Western Airconditioning heeft haar leveringsprogramma uitgebreid met luchtgekoelde condensors, droge koelers en adiabatische koelsystemen van het fabricaat Refrion. De luchtgekoelde condensors zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen met een capaciteit tussen 25 en 1540 kW en geschikt voor koudemiddelen R404A, R134a, R410A, R407C, R407F. De droge koelers zijn leverbaar met een capaciteit tussen 30 en 1560 kW. Eventueel met gepatenteerde ovale pijpen. De luchtgekoelde condensors en droge koelers zijn Eurovent gecertificeerd. De adiabatische koelsystemen zijn verkrijgbaar in een oplossing met sproeiers, een open of gesloten uitvoering met “pads” en een hybride koelsysteem. De apparatuur van Refrion is van een technisch hoog niveau, voldoet aan de specifieke wensen van de klant en kenmerkt zich door de flexibele wijze van selecteren op gebied van rendement, geluid, beschikbare opstellingsruimte en korte levertijd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Western Airconditioning. T. 033-2477800 E. info@western.nl
Tags:

x